Tragedie în județul Botoșani: Femeie împușcată în propria locuință

Femeia în vârstă de 50 de ani prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului. În locuință a fost găsită o armă, polițiștii constatând că proprietarul nu avea autorizație.

În cursul serii de luni, în jurul orei 20:00, polițiștii botoșănenni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie de 50 de ani a fost găsită în stare de inconștiență în locuință.

S-a întâmplat la în comuna Hilișeu Horia. Femeia prezenta o plagă împușcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale.

În camera în care se afla victima a fost descoperită o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă țară si introdusă în România de o cunoștință a familiei victimei, fiind utilizată pentru a alunga animalele sălbatice din apropierea gospodăriei.

Arma este din categoria celor supuse autorizării, însă proprietarul nu era autorizat în acest sens.

S-a constituit echipă operativă și sunt desfășurate activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă.

susra stiri.botosani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *