Tragedie în București! Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit mort într-un parc

A playground is closed along the Creeper Trail Damascus, Virginia on May 13, 2020. Coronavirus pandemic, Damascus, USA - 13 May 2020, Image: 519322938, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Laura Thompson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit inconștient într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

La data de 16 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 2, s-ar afla o persoană în stare de inconștientă”, a precizat Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical. Copilul în vârstă de 13 ani a fost resuscitat, însă fără rezultat. Medicii au declarat decesul.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru necropsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *