Tragedie aseară, în Ciurea

foto_accident

Un grav accident rutier a avut loc aseara la Ciurea. Doi minori au fost  spulberaţi pe stradă de o autoutilitara. Un copil de 9 ani a murit la spital, dupa ce medicii au incercat sa il resusciteze, celalalt, in varsta de 7 ani, se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” Iasi. Va atentionam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

O tragedie a zguduit aseara comuna Ciurea. Cei doi copii se jucau cu un skateboard pe strada in momentul in care au fost loviti. Oamenii au ramas inmarmuriti iar soferul sustinea ca nu a avut viteza mare si ca nici macar nu i-a vazut pe cei doi copii care au ramas intinsi pe strada dupa ce au fost striviti de rotile autoutilitarei.

Din pacate, baiatul de 9 ani s-a stins tot aseara, in mainile medicilor care au incercat sa-l resusciteze. Soferul implicat in accident sustine ca avea viteza mica.

Copiii se jucau cu skateboardul pe carosabil si nu era prima oara. De altfel,  toti copiii din zona fac asta,  dupa cum sustin localnicii.

Alcoolemia soferului era 0 in momentul accidentului. Politia a deschis in cauza un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Celălalt copil, în vârstă de 7 ani , cu traumatism cranio-cerebral sever, este intubat şi ventilat mecanic la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.