Tragedia de la Helesteni s-a petrecut din cauza geloziei. Ce avea de împărțit agresorul cu victima

Scene infioratoare s-au petrecut azi-noapte in localitatea Helesteni. Un tanar in varsta de 27 de ani a murit după ce a fost injunghiat de fostul concubin al actualei sale iubite. Din cate se pare, barbatul era negru de suparare din cauza ca fata ar fi trecut peste relatia lor si era impreuna cu un alt barbat. Dupa fapta, agresorul a decis sa-si puna capat zilelor in gradina din spatele casei unde s-a petrecut crima. Atentie, urmeaza informatii cu puternic impact emotional! 

Totul ar fi pornit din cauza geloziei, agresorul  fiind un barbat in varsta de 37 de ani din judetul Vaslui. Nervos, acesta s-a deplasat la locuinta fostei concubine dupa ce a aflat că femeia are o noua relatie cu un alt barbat. Ajuns acolo i-a aplicat victimei, un barbat in varsta de 27 de ani, mai mult lovituri de cutit in zona abdomenului apoi si-a pus capat zilelor. Vecinii au povestit ingroziti cele intamplate.

Dialog reporter – vecini:

„Eu m-am trezit pe la doua jumatate noaptea cu salvarea aici la coltul gardului. Si cand am iesit am vazut ca resuscita un barbat dar nu stiam exact cine este si cum. 

R: Aici in poarta?

V: Uitati aici la colt.

R: Deci a alergat de acolo pana aici saracul?

V: Da, pai uitati urme de sange. El de acasa o venit, tot fugand, plin de sange. Aici s-a proptit cu mana de gard si aici si-a dat duhu.

V: Aici am dat.

R: Cu ce ati dat?

V: Cu agheasma.

R: De ce?

V: Sa se duca duhul cel rau. ” a povestit o vecină a tinerei.

„Oribil,  în sat la noi nu s-a intamplat asa ceva. Pentru o femeie sa..” a mai spus o alta vecina.

Victima a dat sa fuga de agresor dar s-a prăbusit la scurt timp și a decedat. Medicii l-au resuscitat timp de doua ore insa fara succes. La scurt timp, agresorul s-a dus in gradina si s-a spanzurat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost sesizati cu privire la faptul că, în jurul orei 02.25, un barbat in varsta de 37 ani,  a pătruns fără drept în imobilul din sat Heleşteni, jud.Iaşi, în care locuia fosta sa concubină, unde a găsit-o pe victima in varsta de 27 ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui anterior şi posterior, a membrelor superioare şi inferioare. Victima a reuşit să fugă din imobil în drumul public, iar, după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 100 metri, s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a decedat. Cu ocazia cercetării la faţa locului, în grădina din spatele casei familiei, agresorul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac.” au transmis autoritățile.

Autoritatile efectueaza cercetari pentru a afla cu exactitate de la ce a pornit conflictul fiind dispusa de asemenea, efectuarea necropsiei asupra persoanelor decedate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *