Tragedia de aseara din judetul Galati a fost produsa de un cetatean strain rupt de beat la volan si cu permisul suspendat

Tragedia de aseara din judetul Galati a fost produsa de un cetatean strain rupt de beat la volan si cu permisul suspendat. O femeie a murit iar 6 persoane au fost ranite grav.

Tragedia de aseara din judetul Galati a fost produsa de un cetatean strain rupt de beat la volan

În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că un autoturism condus de un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 29 de ani, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 42 de ani, și care ar fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, conducătorul auto de 42 de ani, al autoturismului care se deplasa din sens opus a fost rănit grav, iar pasagera de pe locul din dreapta-față a decedat. Alte cinci persoane (dintre care un minor) au fost rănite și au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

CITESTE SI: Tragedie în localitatea gălățeană Traian după un accident intre 3 autoturisme

Celor trei conducători auto implicați în accident le-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge. Rezultatele probelor, în cazul cetățeanului străin, au indicat valorile de 1,69 g/l, respectiv 1,40 g/l alcoolemie.

De asemenea, din verificări, s-a stabilit faptul că cetățeanul străin avea permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *