Traficul in Bucium s-a normalizat

Sharing is caring!

Circulatia din zona Bucium s-a fluidizat, sustine primarul Mihai Chirica. Modificarea timpului de semaforizare si dirijarea traficului de catre politisti rutieri au micsorat timpii de asteptare in zona.

“Circulatia astazi si ieri a fost mult mai buna, in sensul ca fiecare intersectie a fost monitorizata de echipajele noastre de politie rutiera din cadrul politiei locale. S-au modificat timpii de semaforizare in interectia  Poitiers cu Socola, ciclul de semaforizare a fost ridicat de la 120 la 170 de secunde, s-au lasat prioritatile pentru virajul de stanga, s-a marit un pic timpul pentru a putea intra in intersectii cu o viteza sporita si lucrurile au ajuns oarecum mai in normalitate.”, a declarat Mihai Chirica, primar Iasi.

Pentru un aport de vehicule mai mic in aceasta zona, primarul Mihai Chirica doreste largirea podului Socola cu inca 1 banda de circulatie pe fiecare sens.

“In momentul de fata am dat drumul la un contract de expertizare a podului Socola, pe care l-am si semnat in cursul zilei de ieri, pentru a vedea care este capacitatea acestui pod pentru a mai primi o extindere cu inca o banda pe fiecare sens, deci practic  in loc sa mai construim inca un pod, sa mai extindem inca doua benzi de circulatie pe actualul pasaj Socola.”, a declarat Mihai Chirica, primar Iasi.

In urma acestor modificari, municipalitatea va urmari indicatorii de trafic si care va fi imbunatatirea adusa de supralargirea pasajului.

shares