Traficanti de droguri din Vrancea prinsi in flagrant de procurorii DIICOT cand isi vindeau marfa in Galati

Traficanti de droguri din Vrancea prinsi in flagrant de procurorii DIICOT cand isi vindeau marfa in Galati. Procurorii DIICOT Vrancea au dispus reținerea a 2 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Traficanti de droguri din Vrancea prinsi in flagrant de procurorii DIICOT cand isi vindeau marfa in Galati

Măsurile au fost dispuse după ce, ieri, inculpații au fost prinși în flagrant, pe raza județului Galați, în două acțiuni succesive, unul imediat după ce a vândut mai multe doze de cristal (3-CMC, drog de mare risc), pentru suma de 2.000 lei, cantitate achiziționată de la cel de al doilea inculpat , depistat în proximitate.

De asemenea, aceștia au deținut, fără drept, diverse cantități de drog de mare risc destinate consumului propriu. Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, unul dintre inculpați a comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cristal), cu sume cuprinse între 700 și 2.000 lei.

CITESTE SI: Procurorii DIICOT Vrancea au facut perchezitii la traficantii de droguri din Bucuresti unde au gasit 2 kg de cannabis, ketamina si cocaina

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.
Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, ai Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *