Traficant de droguri din Iasi agresat de rudele unui consumator

Traficant de droguri din Iasi agresat de rudele unui consumator. Acesta a avut nevoie de protectia politiei

Traficant de droguri din Iasi agresat de rudele unui consumator

Procurorii DIICOT Iași au dispus reținerea a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Măsurile au fost luate, după ce la data de 14.02.2024, unul dintre inculpați a fost depistat în timp ce se întâlnea cu un client pentru a-i vinde cantitatea de aproximativ 30 grame canabis cu suma de 2.400 lei.

Pe parcursul interacțiunii cu cumpărătorul, mai multe rude ale acestuia din urmă au intervenit și l-au agresat fizic pe inculpat pe motiv că îi vinde droguri, situație care a impus intervenția poliției și a unui echipaj medical.

Ulterior au fost prinși în flagrant, succesiv, ceilalți doi inculpați, unul in timp ce comercializa cantitatea de 50 grame canabis cumpărată de la coinculpat, iar acesta din urmă deținând asupra sa diferite cantități de canabis (drog de risc) și MDMA (drog de mare risc).

CITESTE SI: 4 traficanti de droguri din Iasi arestati dupa o actiune a DIICOT

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, cu sprijinul Poliției Municipiului Iași – Secția 5 Poliție. Acțiunea a beneficiat de sprijinul unui echipaj a grupei canine din Inspectoratul Județean de Poliție Iași.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *