Trafic de cosmar la Iasi in prima zi de scoala efectiva

poitiers

Cozi infernale pe majoritatea strazilor din Iasi. Prima zi de scoala efectiva a produs ambuteiaje in oras iar multi parinti s-au plans ca au intarziat copiii la scoli.

In capat CUG s-a circulat in ritmul melcului. „Am plecat la 7.20 din Lunca Cetatuii iar la ora 8.00 eram de abia in capat CUG. Copilul a intarziat deja la scoala iar eu la serviciu. Nici bine nu a inceput scoala iar noi ne punem problema cum vom duce copilul la timp. La 6.30 sa plecam de acasa sa ne incadram in timp”, s-a plans o mamica.

Si pe Bulevardul Poitiers a fost aglomerat. Coada de masini s-a intins din zona Sirajului pana la baza podului Bucium. „Stam de 30 minute in masina si am parcurs 1 kilometru. Asa nu se poate, trebuie regandit traficul, semaforizarea si timpii. Poate gasim o solutie precum brasovenii, cu sensuri unice, giratorii si circulatie inelara. 6 benzi pe un sens si delimitate clar locurile de parcare”, ne-a scris pe telefonul telespectatorului Razvan H.

„De la 6.30 se forma coada de masini in Horpaz. Dupa ora 7.00 mai bine nu pleci de acasa”, a mentionat Radu. Din zona Bucium pana in Podu Ros s-a facut astazi o ora, dupa cum a povestit un sofer, in timp ce, de la baza Podului Nicolina pana la Spitalul de Recuperare 15 minute.