Trafic de cosmar astazi in Iasi. Sofer iesean: „Politistii locali mai mult incurca!”

Screenshot_20220906-104500_Video-Editor

Scoala a inceput cu adevarat astazi, cand traficul din Iasi a fost paralizat la orele diminetii. Din CUG pana in Podu Ros masinile au circulat bara la bara, aleea Tudor Neculai a fost supraaglomerata iar Dealul Galata s-a blocat mai bine de 30 minute, circulatia fiind dirijata la baza podului Galata de un politist local care mai mult a incurcat. Dupa plecarea acestuia, in jurul orei 8.00, traficul s-a fluidizat. Mult au petrecut in trafic si soferii care au venit din Miroslava.

„Nu inteleg ce competente au cei de la Politia Locala sa dirijeze traficul. Mai mult au incurcat. 7 kilometri i-am parcurs in 75 minute. Inadmisibil”, a spus un sofer revoltat.

Bara la bara s-a circulat si dinspre Moara de Foc catre Petru Poni. De asemenea, s-a dublat timpul petrecut in trafic pentru iesenii din zona Bucium. Aglomerat a fost si Bulevardul Niculae Iorga dar cele 6 benz

Tot in 30 minute au traversat soferii de la podul Mircea pana in zona Galata. Si soferii din Lunca Cetatuii au fost ghinionisti dimineata dupa ce au parcurs 1,5 km pana in capat CUG mai bine de 20 minute, din cauza camioanelor de la vama.

Si in statii a fost aglomerat, autobuzele si tramvaiele fiind arhipline. Traficul din Iasi s-a blocat de astazi desi studentii nu au inceput cursurile.

Foto: Ziarul de Iasi