Totul despre construcții la Autopadova

IVECO și Autopadova te invita la evenimentul “Totul despre constructii” care se desfasoara la showroomul Autopadova. In acest context, clientii pot beneficia de dobanda 0% la Iveco Daily si 1.9% la Iveco S-WAY.

Masinile care pot fi vazute aici sunt: IVECO Daily basculabil trilateral cu capacitate de 2 mc, IVECO Daily sașiu care poate fi configurat in funcție de necesitățile de business, Eurocargo cu sarcina maxima de 10T cu bena basculabila trilateral cu o capacitate de 7mc, IVECO TRAKKER 8*4 cu benă basculabilă CANTONI, având o capacitate de încărcare de 18mc, IVECO X-WAY echipat cu semiremorcă basculabilă pentru transport agregate ușoare.

Andrei Gagea, Director general Iveco Romania

„Este un eveniment dedicat vehiculelor de constructii, pentru ca vede ca piata constructiilor asa cum a fost anul trecut in timpul pandemiei nu a avut de suferit foarte mult, dimpotriva s-a mentinut la un nivel foarte bun, sip e acest an vedem o crestere la nivelul intregii tari si in special in zona Moldovei, a vehiculelor de constructii, a pietei constructiilor. Si din acest motiv noi, Iveco am venit sa facem in zona Iasului acest Open Door pentru vehicule de constructii.”

In showroom este expus si IVECO X-WAY, un camion cu cea mai mare sarcina utila din segmentul sau, care combina eficienta combustibilului si siguranta camioanelor IVECO on-road, cu robustetea celor off-road. Strategia specializarii pe misiune este dusa la extrem, pentru a se potrivi cu precizie exigentelor tale.

Andrei Gagea, Director general Iveco Romania

„Se cauta foarte mult vehicule de tip basculanta si aici vorbim de vehicule mici, de la gama de 3,5 tone pana la gama de vehicule mari de pana la 44 de tone.  Cauta autovehicule robust cu care poate sa intre si in zone greu accesibile dar si in zone urbane unde sunt mici lucrari de facut. 0

In spatele meu avem masina X-way, pe care Iveco a lansat-o anul trecut. Este o masina dedicate segmentului light-off-road, o masina care este extreme de versatila pentru zona constructiilor atat pentru deplasarea on-road, pe sosea in zone amenajate, cat si in zone off-road greu accesibile”