Tot mai multe furturi in Iasi

Sharing is caring!

Efectele starii de urgenta incep sa se resimta in societate. In ultima perioada se inregistreaza tot mai multe cazuri de furt.

Marti, politistii au identificat o tanara de 26 ani care i-a furat telefonul mobil unui barbat de 48 ani, intr-un mijloc de transport in comun. Prejudiciul s-a ridicat la 800 lei.

Tot marti a fost identificat un barbat de 30 ani din Iasi, care la inceputul lunii a incercat sa fure din geanta unei femei de 74 ani.

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au identificat un tânăr, de 19 ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la aceeași dată, acesta ar fi pătruns într-un magazin din municipiul Iași, de unde ar fi sustras mai multe produse cosmetice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit reprezentanților societății.

Si la Pascani, agenții de pază, din incinta unei societăți comerciala au anuntat politia că o femeie a sustras produse din magazin.

Femeia de 31 ani din municipiul Pașcani, ar fi intrat într-un magazin și ar fi sustras un produs electronic, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat reprezentanților societății comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

shares