Topul liceelor ieșene

foto_studenti

Elevii care obțin note mari la Evaluarea Națională pot alege liceul ținând cont și de admitere din ultimii ani. Conform unui top, realizat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în baza mediilor generale obținute la admitere și la examenul de bacalaureat de anul trecut, elevii care vor da în acest an examenul de Evaluare Naţională au o paletă largă de opțiuni.

Pe admitere.edu.ro, în secţiunea Planul de şcolarizare 2018 au fost publicate listele cu specializările, liceele şi şcolile din judeţe, precum şi numărul de locuri disponibile pentru admiterea în licee 2018. În listele cu specializări regăsiți ultima medie de intrare din anul 2017.

Ministerul Educaţiei a realizat si un top al celor mai bune licee din România pe baza mediilor generale obținute la admitere și la examenul de bacalaureat de anul trecut. In top 5 licee din Iasi se regasesc: Colegiul „National” Iasi, Colegiul „Costache Negruzzi”, Colegiul National „Emil Racovita”, Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi, Liceul de Informatica „Grigore Moisil” Iasi.