Top 5 locuri din Africa pe care un milionar trebuie să le viziteze

visitafrica (1)

Afica – un tărâm al misterului, al sălbaticului, al întoarcerii la originea umanității printr-o comuniune om-natură foarte aproape de maxim. Chiar dacă în ultimele decenii acest continent gazdă al naturii neîmblânzite a fost martor la o dezvoltare fără precedent, există încă locuri atinse doar foarte puțin de mâna lacomă a omului. Printre cele mai luxoase și spectaculoase experiențe din Africa pe care trebuiesă le pună pe lista sa orice câștigător la loto se numără următoarele:

Africa de Sud

Poate vă întrebați des cum să jucați loto onlinepentru a câștiga premiul cel mare, iar cu banii câștigați să vă permiteți o excursie de neuitat în cele mai superbe locuri din lume.

Africa de Sud este unul dintre aceste locuri, fiind combinația perfectă între natura dezlânțuită și un centru al tehnologiei în curs de dezvoltare. O activitate preferată de cei mai bogați oameni din zonă este Ravos Rail, o excursie de 3 zile echivalentă trenului Orient Express care vă va încânta simțurile și vă va oferi o experiență unică în viață.

Rwanda

O țară distrusă de război și vremuri grele care a reușit într-un timp record nu doar să își revină, dar să se dezvolte enorm în special pe partea turismului de lux. Noile hoteluri și resorturi de lux permit bogaților din întreaga lume să se refugieze pentru câteva zile într-un sanctuar natural splendid pentru o experiență de neuitat.

Maroc

Filmul „Casablanca” nu este degeaba un clasic pe care milioane de oameni îl urmăresc chiar și în zilele noastre. Orașu leste nu doar superb, ci și încărcat de istorie și cultură. Mai mult, această atmosferă unică în lume se regăsește în orice metru pătrat de pământ din Maroc, deci trebuie neapărat să vizitați această țară atunci când deveniți milionari la loteria română sau, de ce nu, la Loto Italia 6 din 90.

Tanzania

Cuvântul „safari” vă duce cu gândul la plimbări lungi și întâlniri periculoase cu cele mai superbe animale sălbatice din peisajul african. Nu degeaba toți milionarii plătesc bani grei pentru astfel de experiențe în Tanzania, experiența este cu adevărat una încărcată de sentimente puternice.

Egipt

Pasiunea Cleopatrei pentru jocurile riscante este cunoscută de istoricii din întreaga lume, motiv pentru care orice câștigător la loto trebuie să cheltuiască măcar o mică parte din premiu pe meleagurile unde superba împărăteasă egipteană și-a trăit viața în urmă cu mii de ani. Încercați, măcar pentru câteva zile, să trăiți ca un faraon. Nu veți regreta!

Studiile recente au demonstrat că experiențele, mai degrabă decât lucrurile materiale, ne oferă cel mai înalt grad de fericire. Decât să pierdeți banii câștigați la loterie în afaceri stresante alături de parteneri care nu vor decât să vă înșeleî ncrederea, mai bine vă oferiți experiențe de neuitat în cele mai superbe locuri de pe continentul african. Evident, cea mai bună variantă și cheia succesului este îmbinarea utilului cu plăcutul. Cu un plan bine pus la punct puteți conduce un business și călători în jurul lumii în același timp. Atunci când ești milionar, posibilitățile sunt nelimitate!