Top 3 gadgeturi din 2022 care marchează o nouă eră (P)

Banii pot cumpăra tot felul de lucruri, dar ce alegi să cumperi pentru a nu pierde valul tehnologiei și al tehnologizării? Fără să ocolim subiectul, unde îți pui banii când vrei să îți cumperi un gadget nou? Este posibil să nu ai răspunsul la tine, dar tocmai de aceea am scris noi pentru tine aceste recomandări. Dacă vei găsi ceva ce îți place, nu ezita să ai încredere în recomandările noastre.

  • Oura Ring

Deși nu este un gadget pe care îl vezi foarte frecvent printre români, dar și pentru că poate trece oricând neobservat, Oura Ring este varianta de inele inteligente care are funcții asemănătoare cu brățările de fitness obișnuite pe care le avem în toate magazinele, chiar la prețuri accesibile. Oura Ring are puterea de a-ți monitoriza toate semnalele vitale, caloriile, somnul și toți indicatorii ce țin de fitness sau sănătate.

Avantajul este că toți senzorii pot fi încorporați într-un obiect de dimensiuni atât de reduse. Prețul este destul de piperat, inelul este compatibil și cu iOS.

  • Termostat Salus iT500

Când spunem gadgeturi, nu vorbim în mod obligatoriu despre ceva ce te-ar ajuta în mod practic în acțiunile de zi cu zi. Un termostat Salus iT500 reușește să fie de ajutor în alte procese și acțiuni pe care probabil le considerai normale și necesare. Ei bine, nimeni nu este obligat să piardă zeci de minute în fiecare săptămână doar administrând sistemul de încălzire. 

Pentru că deși nu îți dai seama, dacă ai o centrală ceva mai performantă, ea nu va putea să te ajute cât mai mult decât dacă tu știi cum să comanzi sistemul. Și pentru că nu poți face acest lucru decât ca la carte, va trebui să folosești un termostat inteligent. Un termostat Salus RT310i este decizia cea mai bună pentru un gadget pentru locuință

  • Samsung Odyssey Ark

Odyssey Ark este noua inovație de monitoare de la Samsung. A fost prezentat la CES 2022, deci este posibil să nu îl vezi încă prin magazine. Dar ce ne-a impresionat la acest monitor este faptul că poate fi așezat în orice raft și cu siguranță va ieși în evidență. Este un monitor de 55 de inch, cu rezoluție 4K, ceea ce îl face să fie cel mai mare monitor curbat din lume în acest moment. 

Dar un alt aspect interesant este că pe cât de mare este acest monitor, pe atât de mobil a fost proiectat să fie. Suportul monitorului permite acestuia să fie rotit atât în poziție orizontală cât și verticală.

Concluzie

Fiecare dintre gadgeturile pe care le-am prezentat marchează trecerea la o nouă eră a tehnologiei. Chiar dacă vorbim despre gadgeturi ce ne oferă divertisment sau confort termic, toate sunt fabricate pentru a inova.