Titlurile săptămânii la Opera Iași: „Cavalleria rusticana”, „I Pagliacci” și „Spărgătorul de nuci”

După succesele notabile avute la primele întâlniri din această lună cu spectatorii, reprezentațiile aniversare „Tosca”, de Giacomo Puccini, și Gala extraordinară Ramona Zaharia, Opera Națională Română din Iași propune publicului trei noi evenimente în această săptămână.

Miercuri și joi, în cadrul unor spectacole-coupé, sunt programate operele „Cavalleria rusticana”, de Pietro Mascagni, și „I Pagliacci”, de Ruggero Leoncavallo, care vor avea distribuții diferite. Apoi, sâmbătă, iubitorii baletului sunt invitați să urmărească „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski. Cele trei evenimente amintite vor avea loc în Sala Mare, cu începere de la ora 18:30.

Opera Iași va susține în această lună o reprezentație, „Coruri celebre”, și în Sala Unirii, fostul Cinema Victoria. Aceasta va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 18:30. Biletele de intrare la toate spectacolele amintite pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *