Tinerii ortodocși din Moldova se întâlnesc la Iași

Sharing is caring!

Sfarsitul acesta de saptamana ii aduce impreuna pe tinerii ortodocsi din toata Moldova. Evenimentul va fi unul de amploare iar organizatorii anunta ca la Iasi vor fi prezenti peste 1600 de tineri. Manifestarea nu ar fi posibila fara alti 250 de inimosi, voluntari implicati trup si suflet.

„Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova” este un eveniment in premiera si va incepe vinerea aceasta, 24 august. Deschiderea oficială ITOM 2018 va avea loc vineri de la ora 18.00, la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Timp de trei zile, participanții vor beneficia de un program complex de manifestări. Unul dintre momentele mult asteptate de tineri este intalnirea cu Dan Puric. Aceata se va intampla sâmbăta aceasta, de la ora 18.00, în Grădina Palas, intrarea fiind libera.

Intalnirea tinerilor ortodocsi uneste , chiar si pentru cateva zile, cele doua maluri ale Prutului.

ITO Iași 2017 a creat în rândul tinerilor o stare de emulație, de încredere, de curaj, dar și de așteptare.  Si pentru ca ei iși doresc să retrăiască emotiile de anul trecut, vor avea posibilitatea doar in cateva zile, la „Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova”.

shares