Tinerii de azi, liderii de mâine

foto_studenta

Astazi s-a facut inca un pas pentru cei peste 2300 de tineri liceeni, in construirea viitorului lor. Aflat la finalul celui de-al treilea an de implementare, proiectul Tinerii de azi, liderii de maine a reunit elevi din cinci licee iesene cu scopul de a dezvolta competentele profesionale si antreprenoriale, facilitand astfel accesul pe piata muncii.

Proiectul este cofinantat de Primaria Municipiului Iasi si implementat de Asociatia Crestin – Umanitara Slujirea Vietii alaturi de mai multe licee din Iasi.

Dupa sustinerea celor o suta de sesiuni de informare de catre echipa de proiect, din liceele partenere s-au format echipe mixte alcatuite din cinci elevi si un cadru didactic. In aceasta formula au participat la Scoala de Business unde au avut oportunitatea de a invata intr-o maniera simpla si interactiva cum pot trece de la o idee la o afacere.

Proiectul „Tinerii de azi, liderii de maine” a creat o legatura intre invatarea formala, informala si cea profesionala, tinerii beneficiari invatand sa isi intocmeasca un CV si o scrisoare de intentie, pentru a se intalni ulterior cu potentiali angajatori si cu antreprenori de succes.