Tinerii care au provocat un scandal intr-un centru comercial dupa ce li s-a reprosat ca nu poarta masca au fost plasati sub control judiciar

politie botosani

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi tineri au un comportament agresiv verbal faţă de angajaţii unui magazin dintr-un centru comercial din municipiul Iaşi, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică, pe motiv că ar fi fost atenţionaţi că nu poartă masca de protecţie.

Aceştia au fost identificaţi ca fiind doi tineri, de 22, respectiv 27 de ani, ambii din municipiul Iaşi, iar în urma controlului corporal, asupra tânărului de 27 de ani a fost găsit un cuţit şi un tub cu spray iritant-lacrimogen.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar în baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Ieri, aceştia au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, faţă de cei doi tineri fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.