Tineri dornici de profesii in televiziune

Sharing is caring!

Saptamana Europeana a competentelor profesionale i-a prins pe tinerii elevi din cadrul FEG in studioul Tele M. Acestia au avut ocazia de a afla ce se intampla in spatele micului ecran si de a descoperi secretele televiziunii.

Pentru unii pare greu, pentru altii este o placere. Munca in acest domeniu reprezinta pentru acesti tineri un viitor bine definit.

Aceasta experienta le ofera tinerilor noi oportunitati, care sa le indrume pasii spre alegerea unui job in acest domeniu de activitate.

“Pentru mine ca si profesor este al treilea an in care sarbatorim sau pur si simplu lucram la Saptamana Europeana a competentelor profesionale. Este un proiect European, implementat in Romania in putine scoli, FEG-ul este una din scolile participante de la prima editie din 2016. In aceasta saptamana copiii de la toate specializarile iau contact cu domeniul in care ei vor profesa, sunt activitati variate in care implicam cat mai multi dintre ei. Nu este Scoala Altfel, cea de la scoala, o avem si pe aceea undeva in luna martie, acum se merge strict pe competentele profesionale.”, a declarat Anca Nistor, profesor FEG.

Activitatile desfasurate in Saptamana Europeana au constat in concursuri de abilitati practice, vizite la institutii de profil precum spitale, fabrica de medicamente, birou vamal, ANAF, firme din domeniul IT si al amenajarilor interioare.

shares