Tineri din Podu Iloaiei si Suceava inchiriau masini din Iasi si le vindeau la dezmembrari

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Vaslui și I.P.J. Botoșani, au identificat doi tineri, unul de 24 de ani, din județul Suceava, iar celălalt, de 29 de ani, din orașul Podu Iloaiei, bănuiți de comiterea infracțiunilor de abuz de încredere în formă continuată, tentativă de înşelăciune și înșelăciune.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat că, la data de 18 februarie, aceștia ar fi încercat să vândă, pe raza municipiului Vaslui, un autoturism închiriat de la o societate, din municipiul Iași.

În perioada 11 – 15 februarie a.c., aceștia ar fi închiriat două autoturisme, de la două societăți de profil, din municipiul Iași, pe care le-ar fi înstrăinat către o societate cu profil dezmembrări auto, de pe raza municipiului Botoșani.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 februarie a.c., tinerii bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere în formă continuată, tentativă de înşelăciune și înșelăciune au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

Vineri, aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus, față de tineri, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!