Tineri banuiti de fapte de talharie retinuti de politisti

talharie-cluj

Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri bănuiți de tâlhărie, tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie. Aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

 Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunilor detâlhărie, tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie.

 Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 5 mai, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, aceștia i-ar fi solicitat unui tânăr telefonul mobil pentru a purta o discuție, iar ulterior l-ar fi amenințat și ar fi refuzat să îi înapoieze bunul, cauzându-i un prejudiciu de 600 de lei.

La data de 6 mai, aceștia ar fi smuls telefonul mobil din mână unui alt tânăr, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 de lei.

Totodată, în zilele de  9 și 10 mai, cei doi tineri ar fi amenințat cu acte de violență două persoane și le-ar fi sustras bani, cauzând un prejudiciu de 115 lei.

În zilele de 12 și 13 mai, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, aceștia ar fi deposedat, prin smulgere, trei femei cu vârste cuprinse între 53 și 68 de ani, de bijuteriile de la gât.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.