Theodor Paleologu si-a inceput campania la Iasi

Paleologu

Partidul Miscarea Populara si-a ales candidatul pentru alegerile prezidentiale. Fostul ministru al culturii, Theodor Paleologu si-a inceput campania la Iasi. Acesta promite noi reforme pe termen lung.

Theodor Paleologu a anuntat ca isi doreste sa inceapa lupta pentru Cotroceni de la Iasi, unde se simte ca acasa. Proiectul acestuia se bazeaza pe negocierea unui program, pe termen lung, cu reforme necesare Romaniei. Candidatul PMP il critica aspru pe Klaus Iohannis si considera ca tot ce se intampla acum reprezinta un plan bine pus la punct.

„Iohannis, prin comportamentul sau foarte subtil si ma rog, ingenios a ajuns la dezastrul electoral din 2016. Este o contraperformanta extraordinara ca in 2014 sa castigi cu o diferenta de un milion si ceva de voturi iar apoi 2 ani mai tarziu sa pierzi in mod dezastruos, sa obtina PSD-ul un scor pe care nimeni nu l-a mai avut niciodata inainte. Unul dintre marile proiecte pe care mi le propun este negocierea unui program pe termen lung de reforme de care Romania are nevoie, de care statul roman are nevoie pentru a fi eficient si adaptat  la contextul in care traim.” a declarat Theodor Paleologu – candidat PMP.

La final, acesta a mentionat ca nu va mai participa la alegerile pentru al doilea mandat daca va fi ales anul acesta.