Testul rabdarii pentru soferi dupa ce Primaria continua modernizarea unui bulevard bun al Iasului

S-au finalizat primele lucrari de modernizare ale Bulevardului Socola, tronsonul dintre Podu Ros si intersectia Cotnari dar Primaria a anuntat ca urmatoarea etapa vizeaza sectorul pana la Dedeman, asta desi alte strazi din Iasi necesita reparatii urgente.

Șoferii care au testat strada cea noua spun ca, deocamdată, capacele de canal nu sunt ridicate la cotă si exista si denivelari pe carosabil.

Da este nou asfaltat dar nu stiu daca se punea problema sa fie intr-adevar asfaltat. Sunt alte probleme cu strazile din oras si in alte zone. Traficul a fost groaznic. Deci tot ceea ce ar fi trecut pe aici era deviat prin alte parti si automat se aglomera in alte zone din oras. Uitati-va la canale, nu sunt ridicate la nivelul asfaltului”, ne-a spus un sofer.

„După etapa 1, cea finalizată, de luni începem tronsonul Cotnari-Dedeman, apoi Dedeman- Bularga- Granit. S-au achiziționat 100 rame noi de canalizare care sunt turnate in dala de beton in atelier. Ele vor înlocui toate cele existente doar atunci când betonul rutier va ajunge la nivelul de maturizare care să-i permită rezistența la traficul din zonă”, a transmis Mihai Chirica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *