Terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” – Podu Iloaiei a fost inaugurat

WhatsApp Image 2022-11-08 at 09.56.22

Vineri, 4 noiembrie 2022, a fost inaugurat terenul de sport al Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” – Podu Iloaiei prin organizarea unui meci demonstrativ la care au participat reprezentanți ai cadrelor didactice și ai elevilor, arbitrat de domnul prof. Paul Codru.

Denumită „Educație pentru fiecare”, activitatea a adus împreună reprezentanți ai Consiliului Județean Iași, ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, ai Primăriei Orașului Podu Iloaiei,  ai Poliției Orașului Podu Iloaiei și ai Parohiei „Sf. Ierarh Nicolae” – Podu Iloaiei, dar și iubitori ai sportului și ai educației din localitate.

În cuvântul de deschidere, directorul Apăvăloaei Marius Constantin a mulțumit autorităților locale pentru tot sprijinul acordat și a încurajat pe toți cei care se vor bucura de noua bază sportivă să manifeste respect față de valori cum ar fi: fair-play, echitate, toleranță.

În pauza meciului a fost prezentat un meci demonstrativ de rugby tag sub îndrumarea domnului prof. Marian Cucuteanu și un moment artistic prezentat de Corul Lie Ciocârlie, dirijor prof. Stepanida Postelnicu. La finalul activității, micii sportivi au fost răsplătiți cu daruri dulci.

Terenul sintetic cu nisip cuarțos și granule de cauciuc, dotat cu bănci, tribune și nocturnă, reprezintă un proiect finanțat integral din bugetul local al Primăriei și al Consiliului Local Podu Iloaiei și realizat în perioada iulie- octombrie 2022.