Teren de sport nou la şcoala din Lunca Cetăţuii

A inceput amenajarea si transformarea terenului de sport din curtea scolii Lunca Cetatuii. Se va face un teren multisport, dotat cu gazon sintetic si instalatie de nocturna. Lucrarile vor fi finalizate saptamana viitoare.

Aici, la Lunca Cetatuii, realizam un teren de sport din buget propriu. Practic terenul existent de la scoala Lunca Cetatuii va fi acoperit cu gazon sintetic. Se lucreaza la imprejmuirea terenului pentru a pune copiii si tinerii care vor juca pe acet teren, in siguranta. E o investitie din buget local, care costa 70.000 de lei doar gazonul.“, sustine Catalin Lupu, primar Ciurea.

Acesta este doar unul dintre terenurile de sport ce urmeaza a fi amenajate in Ciurea: “E doar unul din terenurile pe care le amenajam, dupa acest teren, care cred ca sapatamana viitoare va fi dat in folosinta, urmeaza in curtea scolii Ciurea, la fel un teren amenajat pentru copii pentru miscare.“, a adaugat primarul.

Terenul de sport de la scoala din Lunca Cetatuii va putea fi utilizat de copii atat in timpul orelor de curs, cat si in weekend-uri. In Lunca Cetatuii urmeaza a fi construit si un teren de sport multifunctional, care presupune aparitia unui teren de minifotbal si doua terenuri de tenis. Gazonul sintetic va fi montat pe o suprafata de 2.853 metri patrati.

Cand vor incepe copiii scoala, in timpul zilei, pana la ora 16-17 va fi cu destinatie suta la suta pentru orele de educatie fizica, dupa amiaza pentru tinerii din comunitate.” a completat Catalin Lupu, primar Ciurea.