Teren de sport modern la Motca

Sharing is caring!

În următoarea perioadă, va fi dat în folosință un teren de sport modern. Primarul comunei, Constantin Serioja Hobinca a semnat contractul de finanțare cu privire la amenajarea unui teren de sport cu baza sportivă în localitate.
Conform documentației, valoarea proiectului este de 110.000 euro iar banii provin din surse extrabugetare. Mai precis, edilul șef a reușit să deruleze proiectul prin Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Codrii Pascanilor, unde este și președinte. Durata de execuție este de 36 de luni. 

“Ne îndreptăm, în măsura posibilitătilor, spre concretizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunității. Am semnat contractul de finanțare pentru proiectul de amenajare teren sport cu baza sportivă în satul Moțca. Proiectul în valoare de 110.000 Euro este derulat de comună Moțca prin GAL Codrii Pascanilor, unde am calitatea de președinte. Pe viitor, îmi propun să va conving prin fapte și nu prin vorbe, în campaniile electorale care vor urma”, a precizat primarul comunei Moțca, Constantin Serioja Hobinca. 

Menționăm că fiecare dintre cele 5 comune componente (Moțca, Miroslovesti, Cristești, Tatarusi și Stolniceni – Prăjescu) vor derula proiecte pe public și pe privat. 

shares