Terapia Intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase este goala

Sharing is caring!

11 cazuri noi de imbolnavire cu Covid s-au inregistrat la Iasi in ultima zi. Cifrele sunt mici in comparatie cu situatia de la nivel national.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat astazi ca 555 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus iar numarul pacientilor de la terapie intensiva in unitatile medicale din tara este in continua crestere.

Din fericire, Spitalul de Boli Infectioase nu mai are nicio persoana internata la Terapie Intensiva si se pregateste pentru internarea pacientilor nonCovid.

Carmen Dorobat – manager Spital Boli Infectioase:Fata de cifra comunicata astazi de 555 pacienti noi infectati, la Iasi stam bine in ceea ce priveste balanta internari externari , in sensul ca avem 100 internati, deci 84 locuri libere in zona de confirmati, ceea ce ne permite sa regandim circuite penru a reinterna alte urgent infectioase si ma refer aici la infectiile sistemului nervos central, ca asa am agreat cu Directia de Sanatate Publica. In terapie intensiva nu avem pacienti, suntem in process de dezinfectie pentru ca a fost o zona foarte utilizata in perioada care a trecut”.

shares