Tenismeni de top la „Concord Iaşi Open”

turneu-iasi2

Borna Coric, Lucas Pouille, Jiri Lehecka, Mikael Ymer si Pablo Andujar se numara printre jucatorii care s-au înscris la Concord Iasi Open, turneu cu statut ATP Challenger 100 (premii în valoare de 90.280 de euro), programat între 11 si 17 iulie, informeaza FR Tenis.

 
Jucaorul cu cel mai bun clasament este cehul Jiri Lehecka (20 de ani, locul 74 mondial si în cursa pentru NexGen Finals), iar suedezul Mikael Ymer (23 de ani, 88 ATP) este celalalt jucator din prima suta mondiala.

Spaniolul Pablo Andujar (36 de ani, 101 ATP) încheie podiumul înscrisilor, el fiind, din postura de „Special Exempts”, principalul favorit al editiei inaugurale, unde a ajuns pâna în semifinale.

Câstigatorul editiei trecute, cehul Zdenek Kolar (25 de ani, 120 ATP) este al patrulea înscris. Kolar a trecut lejer, luni, în turul al doilea al calificarilor la Wimbledon, eliminându-l pe israelianul Dudi Sela (fost nr. 29 mondial), si a lasat o impresie senzationala acum câteva saptamâni la Roland Garros, când a cedat dupa o lupta apriga în fata grecului Stefanos Tsitsipas (nr. 6 mondial) în patru seturi, desi disputa ar fi meritat transata într-un act decisiv.