Tendinte noi la Targul National de Nunti de la Iasi

WhatsApp Image 2022-01-21 at 16.52.41

Zeci de expozanti din tara se afla pentru 3 zile la Iasi pentru a oferi idei viitorilor miri. In ciuda pandemiei, targul si-a propus sa prezinte noile tendinte din domeniul nuntilor.

La Targul National de Nunti, viitorii miri pot găsi decoratiuni de nunti, fotografi, cameramani, accesorii pentru mirese, torturi. Aici, tinerii sunt  consultati si informati de specialistii si profesionistii din domeniu, in privinta noutatile din anul 2022.

Felecan Marius, organizator Wedding Days:Am adunat cei mai importanți cei mai importanți furnizori din domeniul nunților, de la saloane cu rochii de mireasă, florării, cofetării. Mirii în aceste 3 zile iși pot găsi absolut toate serviciile de care au nevoie pentru organizarea marelui eveniment”.

Tendințele anului în privinta rochiilor de mireasă sunt diverse, cele mai căutate fiind creatiile simple și cu nuanțe de crem. Specialiștii spun că tinerele au renunțat sa-si aleaga rochiile de mireasă după reviste și optează în funcție de personalitate.

Georgiana Iacob, antreprenor: „În funcție în primul rând de personalitate, în al doilea rând de forma corpului clar și trebuie să ținem cont și de locație și bineînțeles de ce nu, de tendințe. Ca și anul precedent, miresele optează tot mai mult pentru rochii simple, însă observăm și influențe din modă bineînțeles și aici ne referim la decolteu mai înalt, umerii un pic mai plini. Mâneci mai bufante, cu manșete, decolteuri mai adânci, se poartă iar foarte mult, decolteurile acelea în V, pentru că avantajează cam orice tip de siluetă. Cred că sunt cam 5-6 ani de când am observat că rochiile albe au ieșit aproape total din gusturile mireselor și bineînțeles se poartă foarte mult crem, ivory, crem combinat cu nude, pentru că iese mult mai bine dantela în evidență”.

Nici bărbații  nu au fost uitați la acest târg. Pentru ei există ateliere de creație unde pot găsi obiecte de îmbrăcăminte realizate manual. Astfel, rezultatul final este un costum realizat în tradiția ”Lumii Vechi”, ținând cont de tipul de țesătură și de furniturile folosite.

Andreea, reprezentant atelier: „Un brand românesc care realizează costume bestpoke, de la zero, totul manual. Calitatea costumelor realizate pe comandă este un articol de îmbrăcăminte distinctiv și își găsește frumusețea în micile detalii”.

Târgul Național de Nunți oferă posibilitatea viitorilor miri sa aleaga produsele dorite și de cea mai bună calitate, pe gustul și bugetul fiecăruia.