„Temeraria” schimba povestea, succesul conjugat la feminin

temeraria

Asociațiile Eurolife, Tandem și Club Sportiv Tandem Arena anunță lansarea proiectului Temeraria.Schimbă Povestea. Este un proiect menit să demonstreze că oamenii reprezintă schimbarea, atâta timp cât cred cu adevărat în ea iar femeile au puterea sa schimbe in bine comunitatile din care fac parte.

Proiectul „Temeraria. Schimba Povestea” a descoperit romance uimitoare din Viscri până la Aiud, din București până la Timișoara, de la  Brașov pana la Iasi. Este vorba de femei reale, cu preocupari generoase  care schimbă povestea semenilor de lângă ei prin fapte și proiecte. La Iasi, Caravana Temeraria a stat de vorba cu doua femei cu suflet mare.  Una dintre ele este Angela Achitei, președinta Fundației ADV România, femeia care a gasit echilibrul intre business si social.

Si daca alaturi de Angela Achitei putem învăța să fim mai responsabili și mai umani, Alexandrina Dinga e o oaza de optimism tradus prin responsabilitate si implicare civica.

Despre binele comun e si provocarea „Temeraria” care si-a propus sa schimbe povestea milioanelor de femei din Romania prin exemple imediate ale altor femei  care iradiază bunătate, bunăstare și dragoste în jurul lor, și printr-un efect de domino în întreaga noastra societate.