TeleM Iasi, 32 ani de existenta!

Pe 23 decembrie 1991, la ora 7.15 minute, postul de televiziune Tele M Iași își începea emisia. Studioul, fondat de Ticu Isari și Petru Frasila în data de 15 ianuarie 1990 a așteptat aproape 2 ani de zile să-i fie aprobată emisia. În 32 de ani de emisie, programele noastre s-au impus prin obiectivitate şi preocupare pentru problemele comunităţii.

Jurnaliștii care au contribuit la consolidarea a ceea ce numim astăzi brand-ul TeleM, nume care s-au impus în presa românească prin profesionalism, au primit, în decursul vremii, premii şi distincţii onorante pentru materialele difuzate de postul nostru.

Daniel Condurache – Membru Fondator Asociatia Ziaristilor din Romania:

Pentru mine este un exercitiu de nostalgie pentru ca TeleM a fost primul post de dupa Revolutie care nu a fost alocat surselor guvernamentale, un post particular care a facut si a lasat o dara foarte adanca in publicistica ieseana si ne face o mare placere sa le doresc celor care sunt azi la TeleM un gand nostalgic si felicitarile mele din toata inima si sa rezistati.

Reportajele, anchetele, jurnalele de ştiri, dar şi emisiunile educative, cele de divertisment sau de cultură au impus TeleM-ul între preferinţele ieşenilor. De 9 ani, postul nostru are acoperire regionala si desi inceputurile au fost dificile a devenit o voce a Moldovei.

Bogdan Cojocaru – Prefect Judetul Iasi:

Va urez multa sanatate dumneavoastra si celor care va urmaresc. Ma bucur ca TeleM a rezistat pe piata locala e o batalie continua pentru ca stim foarte bine ca sunt multe provocari, sunt necesare foarte multe fonduri pentru a sustine o astfel de activitate, oameni in teren si emisiuni, o activitate zilnica consistenta pe care o aveti dumneavoastra. Va doresc sa aveti inca 32 de ani de acum inainte. La multi ani tuturor celor care au lucrat, care lucreaza in cadrul trustului dumneavoastra.

In 32 ani de existenta, TeleM a devenit o adevarata scoala de presa, formand mai multe generatii de jurnalisti care s-au impus pe piata media din Romania. Cu o echipă dedicată și profesionistă, TeleM Iași a fost martor la transformările orașului și ale comunității locale, reflectând în mod fidel evenimentele importante și schimbările sociale.

Mihai Chirica – Primar Municipiul Iasi:

O sa incep cu La multi ani, pentru ca asa este firesc. Felicitari pentru ce ati facut in aceasta perioada, cu multe transformari cu multe provocari, o televiziune a iesenilor care a ramas alaturi de noi. A prezentat, tot ce a avut de prezentat. Multumesc colectivului care se implica zi de zi ca aceasta televiziune sa existe. Speram sa ramana in esalonul televiziunilor serioase si sa ne vedem si in anii care urmeaza.

De-a lungul acestor decenii, postul și-a construit o identitate puternică în inimile telespectatorilor din regiunea Moldovei.

Petru Movilă, City Manager Iasi:

Vreau sa va felicit pentru longevitate, pentru consecventa dar mai ales pentru continutul material pe care il are TeleM Iasi. Sunt unul dintre cei care cunosc activitatea TeleM de la infiintare. Cine nu isi aminteste, TeleM initial a functionat intr-un subsol de bloc, de institutie publica, in zona centrala. Au fost multe incercari ca acest post de televiziune sa dispara dar eu ma bucur ca TeleM exista, ca este o voce, foarte importanta a iesenilor si ca ne aduce in casa realitatea asa cum este ea. La multi ani, TeleM!

În fiecare zi, TeleM Iași continuă să fie o sursă de informare și divertisment pentru locuitorii zonei, conectându-i cu realitățile locale și regionale. Cu fiecare an ce trece, canalul și-a consolidat rolul în peisajul media, devenind un reper esențial pentru comunitatea sa.

Dan Damaschin, Preot:

anul acesta, cel mai vechi si frumos post de televiziune din Iasi, TeleM care face 32 de ani. Este o varsta frumoasa, o varsta care adduce o bogata experienta in promovarea binelui, a frumosului  si a tot ceea ce insemana vestea ce buna, acum in ajun de Nasterea Domnului. De-a lungul timpului am fost onorat sa fiu invitat in mai multe emisiuni, in mai multe programe de stiri la acest frumos post de televiziune si va marturisesc ca am primit din partea intregii echipe TeleM, toata caldura, toata deschiderea si ne-au ajutat in misiunea lor cu a noastra misiune pentru ca vorba buna, vorba calda spuse la TeleM, mult aduce. Vreau din toata inima sa-i felicit pe toti cei care fac parte din aceasta echipa minunata a televiziunii TeleM.

TeleM Iași va ramane o prezență constantă în peisajul media local si regional. Misiunea noastra continua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *