Tele M Iași, aproape de comunitate!

TLm 3000

În 3 decenii de activitate, Tele M a promovat mediul de business, proiectele administrațiilor locale și județene, manifestarile culturale sau activitățile sportive. Televiziunea noastra s-a dedicate comunității și nevoilor sale. În ultimii ani, după ce Tele M a devenit post regional, am promovat nevoile celor 8 județe din Moldova, vitregită de lipsa autostrăzii și investițiile guvernelor. Persoane publice promovate prin intermediul știrilor și emisiunilor Tele M sunt alături de noi în aceste momente de sărbătoare.

La Tele M ați primit informații din toate domeniile, fie că vorbim despre administrație, politică, educație, sănătate, cultură sau sport. Toate persoanele publice din Iași și regiunea Moldovei au intrat în casele dumneavostra prin intermediul postului nostru de televiziune.

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași: „30 ani de munca făcută în slujba comunității. Am avut bucuria sa avem contact de cel puțin două decenii cu postul de televiziune Tele M. Vreau să urez un sincer la mulți ani tuturor celor care se preocupa de acest post, viață lungă, oportunitate și echilibru și tot ceea ce este nevoie ca toți ieșenii și toți care vă privesc să creada în puterea presei exprimată prin adevar”

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași: „30 ani cât democrația post decembristă din România, 30 ani în care Tele M a fost în slujba cetățeanului, informând ori de câte ori a avut ocazia publicul larg despre realitățile județului nostru, municipiului și evident a României. Nu pot să vă doresc decât alți 30 ani, la fel de frumoși, la fel de voioși, evident pentru buna informare a noastră, a tuturor ieșenilor. La mulți ani, Tele M!”

Tele M a mediatizat în ultimii 30 ani problemele cu care se confruntă sistemul sanitar, provocările medicilor în fața cazurilor grave, reușitele unor operații unice, la nivel național, efectuate de profesioniștii din Iași, centrul regional în acest domeniu.

Dr.Diana Cimpoeșu, șef UPU SMURD Iași: „Vă spun din tot sufletul «La mulți ani», vă felicit pentru o vârstă frumoasă, o vârstă tânăra, dar importantă pentru un trust de presă. Vă doresc să rămâneți în continuare tineri, obiectivi, în sprijinul ieșenilor și moldovenilor, iar pandemia de Covid-19 din ultimii 2 ani a dovedit că presa poate face lucruri bune, poate ajuta oamenii, interacțiunea dintre oameni și sistemul medical!”

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Iași: „Am început împreună, continuăm împreună și cred că sunt printre primii care au văzut știrile la Tele M. Avem nevoie de televiziuni locale și sunt convins că aceste știri cu care se leagă practic viața cetății cu ce se întamplă cu viața noastră a tuturor sunt extreme de importante așă că, de aici de la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Clinic de Neurochirurgie, vă doresc încă 30 sau 300 ani fără urgențe și să informați în continuare despre ceea ce se intampla în Iași”

Iașul continuă să rămână un mare centru universitar al țării și fără aportul celor 5 instituții de învățământ superior din oraș, capitala Moldovei nu se putea dezvolta în ultimii 30 ani. Tele M a ținut aproape de mediul academic și universitar.

Dan Cascaval – Rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași : „La mulți ani, Tele M și felicitari pentru performanța media din toți acești ani. Multumim pentru interesul pe care îl dovediți în conectarea noastră la cele mai relevante informații cotidiene. La mulți ani, echipa Tele M și tuturor celor care formează această echipă, vă doresc să continuați, căci să continuați inseamnă a rezista și să continuați să fiți ca și până acum, prompți și profesioniști și foarte ieșeni”

Tudorel Toader – Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: „Îmi face o deosebită plăcere să transmit cele mai clade felicitari conducerii și echipei postului de televiziune Tele M Iasi cu ocazia împlinirii a 30 ani de existență pe piața media românească. Menținerea constantă în atenția și preferințele publicului telespectator, pe o perioadă atât de lungă, marcata de profunde transformări reprezintă în sine o performanță”

Tele M va continua să rămână un susținător al proiectelor Iașului și Moldovei, un prieten de nadejde al oamenilor simpli și un paznic al democrației și libertății de exprimare.