Teatrul Luceafarul a reluat spectacolele live

Sharing is caring!

Teatrul Luceafărul din Iași este prima instituție de gen din orașul culturii care a reluat seria spectacolelor live după perioada de izolare cauzată de noul Coronavirus și de pandemie. Sâmbătă și duminică, s-au jucat două reprezentații cu Ursul păcălit de vulpe după Ion Creangă, cu o densitate uriașă de afecțiune în partea rezervată publicului.

Reprezentațiile au avut loc în curtea Bojdeucii lui Ion Creangă din Țicău, casă memorială parte a Muzeului Național al Literaturii Române, cu care instituția ieșeană pentru copii și tineret are un parteneriat cultural de cursă lungă. Vineri, de la ora 19, în fața Teatrului Luceafărul se va juca piesa Clovnii. Publicul va sta pe scări, , scaune și bănci.

Sâmbătă, de la ora 16, și duminică, ora 11, în curtea de la Bojdeuca lui Ion Creanga, va avea loc acelasi spectacol iar publicul este invitat sa stea pe gradene. Clovnii este un spectacol pentru toate vârstele iar echipa de realizatori îi include pe Constantin Brehnescu (dramatizare și regie), Constantin Butoi (scenografie), Radu Ștefan (muzică), Ligia Cosoi (dansuri), Ionela Arvinte, Cristian Gheorghiu, Sebastian Munteanu, Liliana Mavriș Vârlan, Liliana Vârlan (actori).

shares