Taxi special pentru stapanii animalelor de companie

WhatsApp Image 2021-08-18 at 15.17.07 (2)

Un nou tip de taximetrie si-a facut loc pe piata ieseana. Serviciul de transport destinat clientilor care isi iau cu ei animalul de companie, dar si animalelor neinsotite, rezolva problema stapanilor care au fost refuzati, cel putin o data, de soferii de taxi. 24 ore din 24 sunt la dispozitia iesenilor. Noul serviciu are si o pagina de facebook unde potentialii clienti pot apela sau programa o cursa.

Roxana si Gabriel au pus bazele unei afaceri pornind de la propria poveste tragica. Dupa ce si-au pierdut cainele in incercarea de a gasi un taxi care sa-l transporte la veterinar, au decis sa fie ei ajutorul nesperat al proprietarilor de animale.

Roxana-Maria Ribita, fondator: „Noi am avut un animalut cam mare de talie, avea 80 kg. Aveam nevoie sa-l ducem urgent la vet pentru ca nu stiam ce se intampla cu el. Nu am avut transport. Am fost refuzati de foarte multe firme de taxi, ambulante nu existau la acea vreme si l-am pierdut din pacate. Am zis ca ar fi foarte ok sa infiintam noi un pet taxi pentru oamenii care au nevoie sa mearga la vet si nu sunt acceptati de foarte multe firme”.

Fie ca vorbim despre un consult de rutina, o sedinta la coafor sau o plimbare in natura, taxiul va fi disponibil pentru transport.

Gabriel Gavenea – fondator: „Chiar am avut o comanda undeva prin Lunca Cetatuii cu un catel care era bolnav intr-un stadiu destul de avansat al unei boli cronice. L-am dus la veterinar si din fericire a fost salvat”.

Masina a fost dotata cu toate utilitatile si avizata de Directia Sanitar Veterinara in urma cu aproximativ o luna.

Gabriel Gavenea- fondator: „Incredere are toata lumea. Am luat toate masurile pentru a asigura confortul animalutelor”.

Legea nu reglementeaza conditii anume sau tarife diferite pentru cei care vor sa urce in masina cu prietenul necuvantator, in cusca sau in brate.

Roxana-Maria Ribita, fondator: „Nu este un criteriu de selectie. Toti patrupezii sunt primiti cu aceeasi seriozitate, cu aceeasi iubire. In principal, orice destinatie este bine venita”.

Conform Directiei Sanitar Veterinare din Iasi in masina au voie sa fie luate simultan 2 animalute, bineinteles daca sunt din aceeasi familie si daca patiul permite pot fi transportate chiar 3.