Tatăl Ioanei Vanessa, fata ucisă în Moara de Vânt a venit la Tribunalul Iași să-l vada pe presupusul criminal al fiicei sale: „Eu cred ca au fost mai multi la locul crimei!”

fata ioana vanessa

Tatăl tinerei din Miroslava, ucisă în Moara de Vânt a venit astăzi la Tribunalul Iași pentru a urmări momentul în care presupusul criminal al fiicei sale este prezentat judecătorilor pentru cererea de arestare preventivă timp de 30 zile.

„Ce poate să simta un părinte care și-a înmormântat singurul copil pe care îl avea. Dacă voi avea acceptul să-i pun o întrebare (n.r criminal) îi voi pune mai multe, nu doar una…Mă doare totul, nu cred că este vreun motiv care să mă doară mai tare decât ce s-a întâmplat. Aș vrea să ştiu motivul şi să ştiu câți au fost acolo. Eu cred că au fost mai mulţi la locul crimei. Niciodată nu mi-a spus Ioana că ar avea un anturaj dubios. Am fost împreună când s-au mutat, era foarte încântată, mulţumită, era fericită. Urma să ne cunoaştem, să stăm de vorbă. A spus că va fi timp, dar nu a mai fost, asta e”, a spus tatal fetei.

Barbatul susține că nu a intrat până acum în posesia bunurilor fetei sale. De asemenea, telefonul fetei nu a fost găsit nici până acum.

„Astăzi vorbeam cu soţia să mergem la casă! Încă nu am fost pentru că ni s-a spus că totul este sigilat, păzit, nu am avut dreptul să intrăm acolo. Când vom avea dreptul să intrăm să vedem ce au mai rămas din lucrurile ei. Sunt multe lucruri de ale ei care sunt luate de procurori pentru anchetă. Vom vedea, nu ştiu. Telefonul nu s-a primit pentru că nu s-a găsit telefonul. Momentan nu avem nimic de la ea, din lucrurile ei”, a spus bărbatul.