Tatal Ioanei, tanara din Miroslava ucisa saptamana trecuta: „S-a luptat. Era arsă pe mâini și pe picioare!”

tata

Declarații sfâșietoare ale tatălui Ioanei, tânăra ucisă cu 33 de lovituri de cuțit, la sfârșitul săptămânii trecute. Părintele îndoliat susține că nu crede în varianta unui singur făptaș și că fiica sa prezenta leziuni cauzate de arsuri la nivelul mâinilor și picioarelor.

Bărbatul a declarat că Ioana era o tânără fericită și că plănuia să-și petreacă Crăciunul în familie, după care să plece în Belgia. Sfâșiat de durere, acesta a spus că și-a văzut fiica fără suflare și că este convins că s-a luptat cu criminalul.

„Mă uitam la mânuțele ei și degețelele erau toate despicate. S-a luptat. Era plină. Arsă. Deși au spus că nu a fost arsă. Era arsă pe mâini și pe picioare”, a spus tatăl îndoliat pentru Observator.

Principalul suspect bănuit de infracțiunea de omor calificat a fost localizat și reținut în Roma. Acesta se afla in Italia impreuna cu iubita lui. Cei doi au plecat la o zi dupa ce a fost descoperita crima. Ieri, tanarul a fost ridicat de pe strada de politisti si nu a opus rezistenta.

Ahmed Sami El Bourkadi se barbierise si era schimbat fata de fotografia postata de Politia Romana. Se pare ca intre el si colegul sau Youssef Ajniyah ar fi avut loc un conflict iar mobilul crimei ar putea fi razbunarea. Inca nu este clar daca s-a aflat singur la locul crimei sau prin preajma a fost si iubita acestuia. Cert este ca declaratiile date de directorul IML, precum ca victimele nu au suferit arsuri pe corp sunt contrazise de declaratiile tatalui Ioanei Vanessa.

Acesta este sigur ca dubla crima nu a fost comisa de o singura persoana.

„As vrea doar să-l văd în fața mea (n.r. pe suspect). Atunci aș lua o decizie. Ar merita multe, dar în primul rând să fie prins, să fie prinși, că sigur nu este unul singur… Nu îl cunoșteam pe băiat, nu l-am văzut niciodată. Nu am apucat. Erau de un an și ceva… Ioana era foarte fericită. Am stat de vorbă cu ea și marți. Urma de Crăciun să fim împreună. Ea nu trebuia să plece în Belgia. Urmau în ianuarie să plece in Belgia dar nu a mai apucat”, a declarat tatăl tinerei