Tatăl copiilor aruncați în gol chiar de mama lor este în stare de șoc: ”Mi-a dat un mesaj, dar nu am bănuit niciodată!”

Tânăra mamă din Botoșani care și-a aruncat cei doi copii pe geamul camerei de hotel unde erau cazați a fost internată la Psihiatrie. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, nefiind înregistrată cu antecedente.

Vecinii din satul ei natal sunt în stare de șoc după această tragedie și au numai cuvinte de laudă la adresa femeii.

Unul dintre copii a murit pe loc după gestul ei, iar al doilea se află în stare gravă la spital.

”Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un ”adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a povestit pentru Antena3 CNN tatăl copiilor.

Femeia a fost dusă la secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromatii.

”A fost internată o femeie în vârstă de 23 de ani la secția de Psihiatrie, cu ordonanță de la procuror în vederea unei expertize medico-legale. Pacienta despre care este vorba nu este în antecedente cu afecțiuni psihiatrice”, a declarat Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Mavromatii Botoșani.

Băiatul de doi ani s-a stins pe loc din cauza impactului. Starea copilului de trei ani este foarte gravă. Medicii spun că are șanse foarte mici de supraviețuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *