Tatăl care și-a bătut copilul de 12 ani cu dizabilități a fost reținut

agresiune

Miercuri, în urma apariţiei în mediul online a unor imagini video cu privire la agresarea unui minor, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.


În baza probatoriului administrat în cauză, ieri bărbatul în vârstă de 50 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.


Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 5 ianuarie a.c., acesta şi-ar fi agresat fizic fiul minor.

„În urma apariției în mediul online a unor imagini video referitoare la agresarea unui minor, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 ianuarie a.c., bărbatul în vârstă de 50 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Cerectarile sunt continuate pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.