Targul Meșteșugarilor și Târgul de Ceramică Cucuteni, în acest week-end la Iasi

La ediția din acest an a Târgului Meșteșugarilor, care se va desfășura în Parcul Expoziției în perioada 28 – 30 iunie 2024, vor fi prezenți peste 45 de expozanți din toate zonele țării, care vor comercializa țesături, bijuterii, ouă încondeiate, împletituri din nuiele, sculpturi, picturi, săpunuri naturale, obiecte de vestimentație rustică etc.

De asemenea, în parcarea Stadionului „Emil Alexandrescu” va fi organizată o zonă alimentară unde vor fi comercializate produse tradiționale preparate la grătar, băuturi răcoritoare, bere artizanală, produse de patiserie etc.

Pentru buna organizare a evenimentului, în perioada 27 iunie, ora 7.00 – 1 iulie 2024, ora 12.00, se va închide circulația rutieră pe strada General Toma Dimitrescu și se va institui circulația în dublu sens pe strada Dumbrava Roșie, sectorul de drum cuprins între strada General Toma Dimitrescu și strada George Coșbuc.

Totodată, în perioada 28 – 30 iunie 2024, în Parcul Copou va avea loc cea de a XLI-a ediţie a Târgului naţional de ceramică „CUCUTENI – 5000”. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Iaşi, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *