Târgul de Toamnă, o afacere profitabilă

foto_targ

Ca în fiecare an, Sărbătorile Iașului includ o serie de târguri și manifestări tradiționale reunite sub genericul Târgul de Toamnă. La Hala Centrală au ajuns anul acesta 28 producători și comercianți de căciuli de blană și haine de piele iar pe Esplanada C. Negri va asteapta 37 producători și comercianți.

E sarbatoare iar romanul e darnic si poate cumpara orice anul acesta de la Targul de toamna, de la miere, dulciuri de casa si peste pana la calciuli, papuci de blana sau obiecte hanmade. Pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt , in zona Casei Pătrate si Biserica Trei Ierarhi, comerciantii fac banuti frumosi.

Sărbătoarea Vinului va asteapta in zona Hala Centrală. 7 firme de producători de vin și alimentație publică cu grătare, produse de patiserie și panificație sau băuturi răcoritoare ofera pelerinilor dar si celor care vor sa se bucure de un moment de relaxare si de reincarcare a bateriilor.
Parcul de Distracții se afla Ștrandul Municipal. Si aici sunt tot 7 firme care s-au pregatit pentru petrecareti cu vin, grătare, băuturi răcoritoare, placinte si alte dulciuri de casă.