Targ caritabil pentru invatatoarea Alina Vasiliu

Sharing is caring!

Targul de haine si accesorii Happydichseala va fi unul caritabil. Toti banii vor merge spre Alina Vasiliu, o invatatoare depistata cu cancer care va merge la tratament in Turcia.

Vineri, 15 noiembrie, incepand cu ora 16.00, la Happy Life Center, va fi organizat Targul caritabil care va avea trei sectiuni: handmade (lucruri noi-confectionate manual, realizate de designeri locali), sectiunea SH (obiecte, haine, bijuterii folosite, dar in buna stare), sectiunea outlet (haine, accesorii de firma-noi).

“Învățătoarea Alina Vasiliu are doar 39 ani și suferă de o afecțiune gravă. Este unul din oamenii foarte dragi ai Iasului și foarte iubita de copiii din clasele ei.

Este diagnosticata cu cancer, în stadiu avansat, a urmat cure grele cu citostatice și radioterapie dar din păcate organismul nu raspunde la tratament.

In urma transmiterii actelor medicale in străinătate Austria și Turcia au acceptat sa o programeze in regim de urgentă la tratament oferind o speranța la viața.

Pentru Spitalul Acibadem din Turcia este nevoie de 5.000 euro doar pentru trei zile de investigații, apoi urmează sa aflam suma totala pentru tratament.

Pentru deplasarea ei la Acibadem am primit calculul de preț pentru ambulanta și echipa medicală care o va însoți pe drum și cele trei zile acolo. După negocieri și un discount de 1000 euro transportul ajunge 4.500 euro.

Aceste sume sunt doar pentru deplasare și investigații, în total 9500 euro.

Asteptam suma finala pentru tratament atât din Turcia, cât și din Austria.

Familia a pus la dispoziție datele de contact directe ale Alinei Vasiliu și ale soțului ei. După cum a spus buna ei prietenă Nicoleta Giurcanu Craciun, care a inițiat campania caritabilă, acum este acel moment când putem fi alături de cei care au foarte mare nevoie de noi.

Puteți oferi sprijin financiar oricât de mic, sprijin material oferind diverse produse sau sprijin moral de care au atât de multă nevoie. Aici sunt atașate telefonul și contul soțului ei”, se spune in anuntul caritabil.

Dl. Ilie Vasiliu
Tel: (0742) 063 316
Cont: RO 80 INGB 0000 9999 0065 6258
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

shares