Țara lui „nu-mi pasă”. Accident cu trei răniți din cauza unui cal lăsat liber

accidenviisoara2-696x392

foto: Bistrițeanul

Un accident a avut loc dimineață pe Calea Clujului, în Viișoara, din cauza unui cal lăsat nesupravegheat. Animalul a fost lovit de un microbuz, apoi de un autoturism. Trei persoane din microbuz care se îndreptau spre Germania, la muncă au fost rănite și transportate la spital.

Șoferul microbuzului a lovit animalul, iar microbuzul a ajuns într-un parapet, apoi în șanțul de pe marginea drumului.

Calul a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, animalul a decedat.

În microbuz se aflau 7-8 persoane care se îndreptau spre Germania, la muncă.

„Din primele date, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din Zalău, a acroșat un cal neidentificat care ar fi pătruns pe carosabil, precum și un parapet metalic, după care a ajuns într-un șanț de colectare a apei pluviale. Din impact, calul a fost proiectat într-un alt autoturism, iar în urma rănilor suferite, a decedat. Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 44 de ani, din Bistrița.

În urma accidentului, trei persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani au fost rănite și transportate la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, s-a luat legătura cu reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare în vederea identificării proprietarului animalului”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.