Tânărul care a provocat accidentul de la Vatra Dornei a fost arestat

1f2564cb-6a35-4fdf-b56e-81c5009218cb

Tânărul care a provocat accidentul mortal de la Vatra Dornei din dimineața zilei de duminică, 24 ianuarie, a fost arestat preventiv. Marius Ovidiu Vodă, de 25 de ani, din Cornu Luncii, a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile din partea unui magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Vatra Dornei. Măsura nu este definitivă și poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

Marius Ovidiu Vodă (25 de ani), conducea un autoturism marca Audi pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Vatra Dornei, dinspre Roșu către Argestru. Din cauza vitezei excesive și a alcoolemiei, barbatul a ajuns cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal într-un autoturism marca Volkswagen. La volanul mașinii din urmă se afla C.P.S. (28 de ani), din municipiul Vatra Dornei. C.P.S. a fost declarat decedat la ora 08.40.

În urma accidentului a mai fost rănită și I.S. (50 de ani), pasageră în Volkswagen, Marius Ovidiu Vodă și A.B. (23 de ani), pasageră în Audi. Toți aceștia au fost transportați la Spitalul din Vatra Dornei.

Cadavrul lui C.P.S. va fi depus la morga Spitalului din Vatra Dornei pentru efectuarea necropsiei.

Marius Ovidiu Vodă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.