Tanarul care a produs accidentul mortal de la Crasna are mare nevoie de sange

cordas andrei

Tanarul de 22 ani care a provocat tragedia de duminica din zona Crasna are mare nevoie de sange. Andrei este voluntar la Crucea Rosie Vaslui si momentan este in stare grava, internat pe sectia de ATI la Spitalul „Sf.Spiridon”, Iași.

Tanarul a fost diagnosticat imediat dupa accident cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, traumatism cranio-facial, otoragie dreaptă, epistaxis anterior bilateral, fractură deschisă a trei mii medii la coapsa dreaptă și la genunchiul stâng.

Sefa UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu a transmis că pacientul se află în stare critică, internat in ATI, sedat, intubat și ventilat mecanic. Medicul a mai precizat că pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale în cadrul Clinicii de Ortopedie.

Va reamintim, accidentul de duminica din zona Crasna s-a produs pe fondul unei depasiri neregulamentare. Andrei se afla cu parintii in masina si a izbit pe contrasens o masina condusa regulamentar de o femeie in varsta de 28 ani. In urma impactului violent, tatal tanarului a murit.