Tânărul care a furat o mașină și a provocat un accident în Alexandru, a fost prins

Cel care a furat ieri seară o mașină din zona Galata a fost identificat de polțiștii BIC. Acesta a fost ridicat alături de prietena lui și duși la audieri. Din primele informații cei doi erau impreuna aseară în momentul incidentului.

”La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în seara de 2 februarie a.c., un bărbat de 38 de ani ar fi sustras un autoturism, pe care ulterior l-ar fi condus pe raza municipiului Iași, intrând în coliziune cu alte două autoturisme.

De asemenea, bărbatul este bănuit că la sfârșitul lunii ianuarie a.c., ar fi sustras bani și bunuri dintr-o societate și ar fi încercat să sustragă bunuri din altă societate.

În urma percheziției au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă și bani, iar bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.”- a precizat reprezentanții IPJ Iași

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!