Tânărul care a furat 25.000 de lei dintr-un seif din Nicolina a fost reținut. Polițiștii au recuperat doar jumătate din pagubă

catuse-arest-696x418

Tânărul care a jefuit sala de jocuri de noroc din zona Nicolina a fost reținut de polițiștii ieșeni. Hoțul din Mogoșești a cheltuit jumătate din suma furată la doar câteva ore după jaf la jocuri de noroc.

Evenimentul a avut loc vineri seară la o sală de jocuri din Nicolina. Bărbatul ar fi atacat-o pe angajata sălii și i-a luat cheia de la seif, după ce ar fi pierdut o sumă mare de bani la aparatele de jocuri.

Potrivit informațiilor, la 40 de ore după comiterea jafului, tânărul a fost găsit în cursa spre Mogoşeşti şi a fost dus direct la audieri. Asupra lui a fost găsită jumătate din suma furată, în schimb au fost identificate și două telefoane mobile şi două ceasuri smart watch.

„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 23 iulie a.c., prin exercitarea de acte de violenţă asupra angajatei unei săli de jocuri, din municipiul Iaşi, acesta ar fi sustras aproximativ 25.000 de lei din seif.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost recuperaţi aproximativ 13.200 de lei şi bunuri în valoare de aproximativ 10.300 de lei care ar fi fost achiziţionate cu banii proveniţi din săvârşirea infracţiunii.
La data de 25 iulie a.c., tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.”