Tânără mămică, salvată de medicii Spitalului de Neurochirurgie

O pacienta de 33 de ani, mama a unei fetite de patru ani a scapat de o posibila pareza cu ajutorul unei operatii la coloana vertebrala realizata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Intervenția chirurgicală a fost una foarte complexă și a durat câteva ore.

Pacienta a ajuns la spitalul de Neurochirurgie din Iasi  in urma unor complicatii la colana. Durereile persistente au facut-o sa se prezinte in fata medicilor.

Raluca Condurache- pacient

”Durerile s-au amplificat, aveam momente în care nu îmi mai simțeam deloc picioarele, lucru care m-a făcut să ajung la control. În urma investigațiilor efectuate de medicii, aceștia au descoperit că am o fractură de coloană și hernie de disc.  Singura mea șansă la o viață normală și pentru a nu paraliza a fost această operație care a fost efectuată de către domnul doctor Lucian EVA, împreună cu echipa sa medicală. Intervenția chirurgicală a fost una foarte complexă și a durat câteva ore. După operație m-am trezit în secția de ATI unde am crezut că mă aflu într-un spital privat. După câteva minute domnul doctor Lucian EVA a venit la mine și m-a asigurat că operația a fost un real succes.”

Dupa operatie pacienta s-a trezit  in sectia de ATI a spitalului. Medicul Lucian Eva a venit si i-a spus ca operatia a fost un real succes si i-a promis ca va putea alerga in cel mai scurt timp, alaturi de fetita ei.

Raluca Condurache- pacient

”Nu mi-a venit să cred că la două zile după operație voi face primii pași, singură fără ajutor.Cred cu tărie că această intervenție chirurgicală nu se putea efectua, decât la Spitalul Clinic de Urgenț “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi. Un spital de stat în care poți fi tratat la fel ca într-un spital privat.Atenția și profesionalismul cadrelor medicale, dar și dotările acestui spital mi-au oferit o încredere deplină.Cu emoție vă mărturisesc că am putut să îmi țin fetița în brațe la doar cinci zile de la operație, iar durerile au dispărut.”

Echipa medicala a fost condusa de dr. Lucian Eva si a fost formata din medici specialisti in terapie intensiva si neurochirurgie dar si medici rezidenti.