Tânăra găsită moartă pe plajă în Mamaia este artista DJ Lalla. A fost descoperită de un grup de sportivi

Moarte învăluită în mister la malul mării. Trupul unei tinere, cunoscute ca DJ și gazdă a unei emisiuni la un post de radio, a fost găsit pe plajă, în stațiunea Mamaia, joi dimineață, de un grup de sportivi ieșiți la jogging.

În privința cauzei morții este așteptat raportul medico-legal. Până atunci, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză și încearcă să afle ce s-a întâmplat în ultimele ore de viață ale femeii.

Trupul fără viață al femeii a fost găsit de un grup de tineri pe plaja din nordul stațiunii Mamaia. Inițial, ei au crezut că este un manechin de plastic, dar când s-au apropiat au văzut că este o tânără.

Trupul fetei a fost găsit joi dimineață în jur de ora 10 pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia. La fața locului au ajuns un echipaj SMURD, dar și poliția.

Ulterior, femeia a fost identificată. Este vorba despre o tânără de 34 de ani, Laura Claudia Roșca, din București, cunoscută ca DJ, sub pseudonimul Lalla. Era și gazdă a unui talk show la un post de radio. Când a fost descoperită fără viață, pe plajă, era îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă și tricou. Oamenii fac tot felul de speculații.

Sursa știrileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *