Tânăra găsită fără suflare pe un câmp „cu urme de violență pe corp”. Ar fi fost ucisă într-un acces de gelozie de fostul iubit, spun apropiații

crima

Tânăra de 21 de ani găsită moartă pe un câmp luni dimineață lângă Bragadiru ar fi fost „căsăpită” de fostul iubit, într-un acces de gelozie, susțin sursele citate de pagina de Facebook Teleorman – România. Poliția transmite că femeia „prezenta urme de violență pe corp”, iar trupul ei a fost dus la INML, pentru efectuarea necropsiei.

Luni după amiază au apărut detalii despre acest caz șocant pe pagina de Facebook Teleorman – România.

”Ei sunt Florentina (21 ani) și Florin(25 ani)
Ea din Alexandria, el din Bragadiru de Teleorman.
Flori a fost căsăpită cu un cuțit azi noapte, trupul fiindu-în sfârtecat și abandonat pe un câmp.
Florin a sfarsit cu mașina înfiptă într-un copac, la câțiva km de unde a fost găsită fata.
Cel mai probabil, băiatul a torturat-o și ucis-o pe tânăra într-un acces de gelozie, apoi s-a sinucis călcând pedala de accelerație la
maxim și întrând într-un copac.
El era cunoscut că un băiat foarte liniștit, „stâlpul familiei”, ea o fată liniștită dar care ar fi avut relații cu 3 băieți, tot intrând și ieșind din ele. Pe facebook era „single”, însă tocmai s-ar fi împăcat cu un iubit cu care a stat 2 ani în trecut.
Florin nu ar fi acceptat acest lucru și începuse să o terorizeze cu telefoanele, venind să se întâlnească duminică seară cu ea în Alexandria.
De aici, nimeni nu mai știe nimic, aseară baițul a murit făcându-se praf cu mașină în copac, iar azi de dimineață iubitul fetei a găsit -o pe câmp, la câțiva km de presupusul accident, căsăpită.
Acesta ar fi căutat-o cu ajutorul unei aplicații de localizare pe telefonul mobil al fetei, care ar fi fost închis de aseară, iar când a găsit-o a avut un șoc.
Toți cunoscuții celor doi sunt șocați și nu le vine să creadă, rudele și iubitul fetei sunt paralizați de durere.
Urmează că anchetă deschisă de autorități, dar și cea de presă, în paralel, să stabilească cine este criminalul fetei și dacă acesta a avut și alți complici, până la această ora armă crimei fiind încă căutată de anchetatori.
Dumnezeu să-i ierte”, se arată în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.